Eerste quarantaine-kamp in Groningen, gedwongen isolatie voor mensen die vermoedelijk besmet zijn met Covid-19 en weigeren mee te werken.

Een vermoedelijke besmetting (positieve test) die uiteraard in ons land vastgesteld wordt door middel van de PCR-test. Een test die volgens de uitvinder zelf nooit kan vaststellen of iemand de ziekte heeft, ziek is en of deze persoon besmettelijk kan zijn voor de ander.

Vandaag gepubliceerd. Het UMCG wordt aangewezen als ziekenhuis waar gedwongen isolatie van (vermoedelijke) patiënten met C19 plaatsvindt.

“Patiënten” die (vermoedelijk) besmet zijn en die niet vrijwillig meewerken aan quarantaine, kunnen gedwongen worden geïsoleerd in de gesloten afdeling van het ziekenhuis.
Deze bevoegdheid bestaat op grond van de Wet Publieke Gezondheid (implementatie van de IHR van de WHO).

Ze kunnen dus iedereen, die bv na bron en contactonderzoek een test zou moeten doen en dat weigert, gewoon in isolatie zetten, geen uitzondering voor kinderen aangegeven hier, en die zijn de klos nu scholen weer open gaan.

Als het aan Grapperhaus ligt zal er naast dit soort verplichte opsluiting in kampen voor quarantaine-weigeraars ook heropvoedings-kampen voor jongeren komen. Jongeren die zich bijvoorbeeld verzetten tegen de maatregelen. Jongeren die bijvoorbeeld weigeren om gedwongen getest te worden als zij weer naar school moeten.

De sneeuwbal rolt verder en deze wordt een lawine die onze vrijheid, mensenrechten en bezittingen zal doen ondersneeuwen. Het is tijd om op te staan.

https://www.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2021-4662.html?fbclid=IwAR34RWHJSvphrKdozsWpkjJJ094FpqCPtreDRfe9d2bBtDFQCLicQvs4xLI