Geert vd Bossche waarschuwt dat vaccinatie tijdens pandemie het immuunsysteem vernietigt

“We zullen een enorme prijs betalen voor de massale vaccinatiecampagne tegen Corona”, zegt deze vooraanstaand viroloog en ontwikkelaar van vaccins. Hij roept de WHO op om wereldwijd “onmiddellijk” te stoppen met vaccinatiecampagnes.

Een van ’s werelds meest vooraanstaande virologen en een groot voorstander van vaccins luidt de noodklok. Geert Vanden Bossche, die werkzaam is geweest op het gebied van infectieonderzoek en de ontwikkeling van vaccins voor de farmaceutische bedrijven Novartis en GlaxoSmithKline, alsmede voor de organisatie GAVI en de Bill & Melinda Gates Foundation, waarschuwt dat de massale vaccinatiecampagnes tegen het Coronavirus, een wereldwijde catastrofe van zullen veroorzaken.

“Oncontroleerbaar monster”

Het vaccineren van mensen tegen het Coronavirus midden in een pandemie zal er volgens hem toe leiden dat het virus besmettelijker wordt. Dit zal ook de resistentie van de virussen tegen de vaccins verhogen, zei hij. Bovendien zegt Bossche dat massavaccinatie tegen het Coronavirus “hoogstwaarschijnlijk de adaptieve immuunontsnapping verder zal doen toenemen, aangezien geen van de huidige vaccins overdracht van de virusvarianten voorkomt”.

Immuunontsnapping betekent dat een gemuteerd virus de aangeboren immuniteit van het lichaam omzeilt. Zelfs het Corona-vaccin zal dan niet helpen tegen het gemuteerde virus. En als steeds meer mensen tegen Corona worden ingeënt, zouden dergelijke varianten, die reeds circuleren, steeds meer de kop opsteken en alleen maar besmettelijker worden. En zo wordt het “vrij onschuldige virus een oncontroleerbaar monster”.

Profylactische vaccins (voorkomen dat blootstelling aan het virus leidt tot besmetting) mogen nooit worden gebruikt bij bevolkingsgroepen die reeds aan een hoge infectiedruk zijn blootgesteld. Het gaat hier om basiskennis in de vaccinologie, die volgens Bossche reeds in het eerste jaar van de opleiding wordt onderwezen. Maar, zei hij, dit wordt op dit moment wereldwijd gepraktiseerd.

“We zullen hier een hoge prijs voor betalen. En ik word emotioneel omdat ik aan mijn kinderen denk, de jongere generatie. Ik bedoel, het is gewoon onmogelijk wat we hier doen. We begrijpen de pandemie niet,” zei Bossche.

Immuunsysteem vernietigd door lockdowns.
De viroloog is ook zeer kritisch over de lockdown. Hij vindt het vooral onbegrijpelijk dat jongeren, van wie bekend is dat zij niet tot de risicogroep behoren en een goed immuunsysteem hebben, het contact met andere mensen wordt verboden.

In feite, zei hij, hebben de door de regering opgelegde lockdowns en gezichtsbedekkingen reeds varianten gecreëerd die wijzen op een potentiële immuunvlucht. “Die zullen alleen maar toenemen nu de massale inenting tegen het virus in volle gang is.” Ook dit is wetenschappelijk bewezen, aldus Bossche.

De wetenschapper waarschuwt ook dat vaccinatie tijdens de pandemie het immuunsysteem zal vernietigen. Hij is “meer dan bezorgd” over wat deze virale uitbraak zal doen. De mensheid zal door de vaccins “ernstige schade aan de aangeboren immuniteit” oplopen. Maar deze schade blijft niet beperkt tot de gevaccineerden. De gevaccineerden zouden gemuteerde virussen doorgeven aan de ongevaccineerden, wat een wereldwijde gezondheidscrisis zou veroorzaken. En dat zou veel erger zijn dan wat er zou zijn gebeurd als de pandemie haar natuurlijke verloop had gehad.

Selectieve immuunontwijking bevordert ook de verdere verspreiding van zeer besmettelijke stammen, aangezien massavaccinatie de ontvangers van vaccins steeds meer tot asymptomatische verspreiders maakt. Deze laatste brengen zeer besmettelijke virussen over op de onbeschermden of de nog niet geïnfecteerden. Dit is precies het tegenovergestelde van wat de vaccins geacht werden te doen,” zei hij.
Het is zelfs mogelijk dat de aangeboren immuniteit volledig verloren gaat – aangeboren immuniteit verwijst naar het natuurlijke vermogen van het lichaam om ziekteverwekkers te bestrijden door middel van een rijke, gevarieerde, niet-specifieke immuniteit.

“Er is genoeg wetenschappelijk bewijs op tafel gelegd. Helaas blijft het onaangeroerd door degenen met de macht om te handelen. Hoe lang kunnen we het probleem nog negeren als er momenteel massaal bewijs is dat virale immuunontsnapping nu de mensheid bedreigt? We kunnen moeilijk zeggen dat we het niet wisten – of niet gewaarschuwd waren,” benadrukt Bossche.

Dat massavaccinatie virale immuunontsnapping in de hand werkt, zal blijken uit de besmettelijkheids- en ziektecijfers in landen die in slechts enkele weken al miljoenen mensen hebben gevaccineerd. Bossche gaf de voorbeelden: Het VK, Israël en de VS. Hoewel het aantal besmettingen in deze landen daalt, zou het aantal gevallen van Covid 19 in de komende weken “ongetwijfeld” sterk stijgen.

De scherpe daling die we nu zien, kan gevolgd worden door een kortstondig plateau. Maar een latere sterke stijging van het aantal (ernstige) ziektegevallen is onvermijdelijk”, aldus de viroloog.
Dit moet duidelijk worden aangepakt, want “het gaat om menselijkheid”, benadrukt hij. “Het gaat over iedereen. Juist. En ik zet het allemaal op het spel omdat ik mijn huiswerk heb gedaan. Het is gewoon een morele verplichting. Een morele verplichting.”

https://dissident.one/2021/03/19/dramatische-oproep-aan-who-topviroloog-waarschuwt-voor-massale-sterfte-door-corona-vaccins/?fbclid=IwAR0drA5Y8Zr5j3xAhNu-JW81MYn5jV9SBs1WnCLSwCYuelCHxGOK0MekcUs

Van Dissel bevestigt dit verhaal en spreekt uit dat de Britse variant ontstaan is door de vaccins.
https://systeembug.wordpress.com/2021/03/26/van-dissel-spreekt-uit-de-britse-variant-ontstaan-is-door-de-vaccins/

Geert Vanden Bossche (DVM, PhD)
• Behaalde zijn DVM aan de Universiteit van Gent, België
• en zijn doctoraat in Virologie aan de Universiteit van Hohenheim, Duitsland.
• Hij bekleedde adjunct-faculteitsbenoemingen aan universiteiten in België en Duitsland.
• Na zijn carrière in de academische wereld, vervoegde Geert verschillende vaccinbedrijven (GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals) om verschillende rollen te vervullen in O&O voor vaccins en in de ontwikkeling van late vaccins.
• Geert ging daarna over naar het Global Health Discovery-team van de Bill & Melinda Gates Foundation in Seattle (VS) als Senior Program Officer;
• Vervolgens werkte hij bij de Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) in Genève als Senior Ebola Program Manager.
• Bij GAVI volgde hij inspanningen om een ​​ebolavaccin te ontwikkelen.
• Hij vertegenwoordigde GAVI ook in fora met andere partners, waaronder de WHO, om de voortgang in de strijd tegen ebola te evalueren en om plannen op te stellen voor de voorbereiding op wereldwijde pandemieën.
• In 2015 onderzocht Geert de veiligheid van het ebolavaccin dat werd gebruikt in ringvaccinatieproeven die door de WHO in Guinee werden uitgevoerd, onder de loep en stelde hij vraagtekens.
• Zijn kritische wetenschappelijke analyse en rapport over de gegevens die in 2015 door de WHO in The Lancet zijn gepubliceerd, zijn verzonden naar alle internationale gezondheids- en regelgevende instanties die betrokken zijn bij het vaccinatieprogramma tegen ebola.
• Na voor GAVI te hebben gewerkt, trad Geert toe tot het Duitse Centrum voor Infectieonderzoek in Keulen als hoofd van het Vaccin Development Office.
• Momenteel doet hij voornamelijk dienst als biotech- / vaccinconsulent, terwijl hij ook zijn eigen onderzoek doet naar vaccins op basis van Natural Killer-cellen.

Website van Geert van den Bossche:
https://www.geertvandenbossche.org/