Engeland, alle dubbel gevaccineerden raken hun immuunsysteem kwijt

Een vergelijking van officiële overheidsrapporten suggereert dat volledig gevaccineerden Acquired Immunodeficiency Syndrome ontwikkelen.

De laatste cijfers van het UK PHE Vaccine Surveillance Report over Covid-gevallen laten zien dat dubbel gevaccineerde 40-70-jarigen 40% van hun immuunsysteem hebben verloren in vergelijking met niet-gevaccineerde mensen. Hun immuunsysteem verslechtert met ongeveer 5% per week (tussen 2,7% en 8,7%). Als dit zo doorgaat, zullen 30-50-jarigen tegen Kerstmis 100% aantasting van het immuunsysteem hebben, geen virale verdediging meer hebben en zullen alle dubbel gevaccineerde mensen boven de 30 hun immuunsysteem in maart volgend jaar hebben verloren.

Mensen van 40-69 jaar hebben al 40% van hun immuunsysteem verloren en verliezen dit geleidelijk met 3,3% tot 6,4% per week.

Iedereen boven de 30 zal binnen 6 maanden 100% van zijn volledige immuunvermogen (tegen virussen en bepaalde vormen van kanker) hebben verloren.
30-50-jarigen zullen het voor Kerstmis kwijt zijn. Deze mensen zullen dan effectief een volledig verworven immunodeficiëntiesyndroom hebben en de NHS vernietigen.

De vaccinboostershots moeten hetzelfde zijn als de vaccins zelf, omdat het een eeuwigheid duurt om klinische proeven te doen en goedkeuring te krijgen voor iets anders. Dus als je een booster-injectie neemt, tonen deze cijfers aan dat je jezelf een nog snellere progressieve vorm van het verworven immunodeficiëntiesyndroom geeft (na een paar maanden effectiviteit).

Pfizer claimde oorspronkelijk een efficiëntie van 95% voor hun vaccin. De cijfers geven aan dat hun cijfers direct na vaccinatie wel eens correct kunnen zijn (de jongere leeftijdsgroepen hebben het kortst gevaccineerd).

Maar de cijfers laten ook zien dat de vaccins NIET alleen efficiëntie verliezen in de loop van de tijd tot nul efficiëntie, ze beschadigen het immuunsysteem progressief totdat een negatieve efficiëntie wordt gerealiseerd. Ze laten momenteel iedereen boven de 30 in een slechtere positie dan vóór de vaccinatie.

Klik vooral onderstaande link aan met veel tabellen die bovenstaande onderbouwen:
https://theexpose.uk/2021/10/10/comparison-reports-proves-vaccinated-developing-ade/