De Aarde is zich al 800 jaar lang aan het herstellen van de ijstijd, en sindsdien stijgt elke 100 jaar de temperatuur met 0,8 graden Celsius.

Voor iedereen even dit over Greta Thunberg.
Zij wordt ingezet als wapen om de publieke opinie te bewerken, met alleen maar emotie, zonder ook maar een feit te overleggen.
De mensen die begrijpen waar deze klimaathysterie vandaan is gekomen en wel feiten op tafel leggen, staan machteloos tegenover emotie en daar maakt de ”klimaatkerk” misbruik van.
Zij weten dat de wetenschappelijke feiten zich tegen hen keren, ondanks de steun van de VN en alle media. Er wordt al 30 jaar geen opwarming gemeten, die ook maar enig verband zou kunnen hebben met Co2 emissies. Daarom heeft deze club de term ‘global warming’ nu maar veranderd naar ”klimaatverandering”. De werkelijkheid is, dat de Aarde zich al 800 jaar lang aan het herstellen is van wat ‘de kleine ijstijd’ wordt genoemd en dat sindsdien elke 100 jaar de temperatuur stijgt met 0,8 graden Celsius. Maar mensen die eenmaal het ‘klimaatgeloof’ aanhangen willen daar niks van weten. De feiten zijn bij hen tegen dovemansoren gezegd, precies zoals bij iemand die een kerkelijk geloof aanhangt. Daarom noem ik het ”Klimaatkerk”. En een kerkelijke rechtbank die zich tegen ‘ongelovigen” richt, bestaat ook. De ongelovige krijgt meteen het kenmerk opgeplakt van ”klimaatontkenner”. Als het zo doorgaat, dan worden veroordeelde klimaatontkenners straks nog verplicht een zichtbaar insigne op hun kleding te dragen, zodat ze op straat herkend kunnen worden. Begrijp je wel? Het doorzien van de klimaat-hoax wordt illegaal. Het ‘mag’ niet.
Waarom gebeurt dit alles? Het korte antwoord is: Om het failliete financiële systeem te redden. Het kan gered worden als regeringen vele duizenden miljarden aan staatsleningen gaan opnemen om Co2 terug te dringen, of stikstof, of wat dan ook.
Dit gaat natuurlijk ten koste van belastingbetalers die deze staatsleningen uiteindelijk moeten terugbetalen door bezuinigingen, hogere belastingen, minder loon, minder sociale voorzieningen enz. Misschien is het geloven in ’n klimaatsprookje wel beter dan ’n oorlog om het systeem te redden? Maar ik geloof toch dat de waarheid uiteindelijk altijd beter is. Daarom moet het volk opstaan en democratie eisen.
Democratie leeft niet uit zichzelf voort, je moet ervoor blijven knokken, anders wordt het ons afgepakt.

Geschreven door: Marcel van de Laar

https://www.facebook.com/marcel.vandelaar.3