Fluoride beschadigt de werking van de pijnappelklier

In navolging van mijn post van gisteren, dat de vaccins de bedoeling hebben je verbinding met je ziel, je hoger bewustzijn af te sluiten. Ik twijfel er niet aan dat dit werkelijk de bedoeling is. Maar men moet weten dat dit al veel langer bezig is. Het gebruik van fluoride in tandpasta is namelijk ook deel van deze agenda.

Fluoride beschadigt volgens vele studies de werking van de pijnappelklier, die samen hangt met je connectie tot je hoger bewustzijn. Het is niet voor niets dat in oosterse filosofieën de pijnappelklier als de “zetel van de ziel” beschouwd wordt. Dat fluoride goed zou zijn voor je tanden is zoiets dat tandartsen met de paplepel binnengekregen hebben op school, op basis van valse studies in de jaren 50. Nog zo’n hoax die zich via het consensus denken en de institutionele wetenschap verspreid heeft. Doelbewust om onze connectie met ons hoger bewustzijn te verzwakken.

Het werd ook gebruikt om mensen dociel te maken. En fluoride is niet de enige. Er zijn tal van stoffen in allerhande producten die erop gericht zijn om ons hormonaal en energetisch te storen.

De invloed van deze controlerende krachten op onze maatschappij is dus al lang aanwezig, en bereikt nu een culminatiepunt. De agenda is er voor een groot deel op gericht ons in een “box van perceptie” te houden. Als ze ons hoger bewustzijn kunnen afsluiten door o.a. storende stoffen, verminderen ze onze capaciteit om het “grote plaatje” te zien, en trekken ze ons in een lagere frequentie die meer resoneert met de toekomst die zij willen manifesteren. Het werkelijke speelveld van deze samenzwering tegen de mensheid speelt zich af in het bewustzijn.

Ik zei 16 jaar geleden al samen met anderen, nog voor sociale media, dat fluoride deze bedoeling had, maar toen werd je beschouwd als complotgek. Er zijn nu wel meer mensen wakker nu, want de agenda wordt heel duidelijk voor diegene die het willen zien.

Dat men deze stoffen toevoegt en deze vaccins toedient is berekenende psychopathie. Men weet heel goed wat men doet. De specifieke verborgen effecten zijn heel doelbewust gekozen om in het voordeel van de elite te spelen. De wetenschap waar zij beschikking over hebben, staat veel verder dan onze mainstream wetenschap. Zij hebben een veel grotere kennis over bewustzijn en het energetische lichaam en de aard van de realiteit, dan de mainstream wetenschap. In geheime projecten wordt het menselijke aura, telepathie, bewustszijnsbeïnvloeding, etc, allemaal bestudeert. Dat vaccins volgens vele recente getuigenissen van healers een negatief effect hebben op de energetische lichaam van mensen, is geen toeval volgens mij.

Het kan allemaal heel overweldigend klinken, maar we moeten beseffen dat ons bewustzijn ook een hele grote kracht is, daarom dat de elite dit als target heeft. Ze zijn als de dood voor een ontwaakte populatie, want dan is het “game over” voor hun. En nu worden er steeds meer mensen wakker. Zelfs met alles dat ze ons op afvuren en afgevuurd hebben, blijven we wakker worden. Bewust zijn van de valkuilen en wakker zijn over de agenda is belangrijk, maar we moeten ook altijd bewust zijn van de kracht van ons bewustzijn en ons niet in een slachtoffer rol wentelen.

https://www.facebook.com/jens.patteeuw.5/posts/10159133890400502