Oostenrijk, minister van volksgezondheid moet bewijzen dat we in een pandemie zitten via Hoog Gerechtshof

Het is voorbij. Op 26 januari 2022 startte het Oostenrijkse Grondwettelijk Hof (VfGH) een herzieningsprocedure voor de verordening en stuurde een bundel vragen naar de Oostenrijkse minister van Volksgezondheid. Vragen die tot nu toe absoluut taboe waren. Die de fundamenten van de “pandemie” doen schudden. De minister van Volksgezondheid heeft de tijd om te antwoorden tot 18 februari 2022. Dat is ook de einddatum van de “pandemie” in Oostenrijk.

In detail wil het Grondwettelijk Hof weten of de ziekenhuisopname- en sterftecijfers alle besmette personen omvatten. De oude op of met Covid vraag. Als alle positief geteste personen werden meegeteld, zou de VfGH graag de reden weten.

Verder wil de VfGH een uitsplitsing van de Covid-doden en ziekenhuisopnames. Wat was de oorzaak van Corona? Waar alleen een zinloze “positieve” test?
Hij vraagt ​​zelfs de leeftijden van de sterfgevallen en gehospitaliseerden!

Ook moet de minister van Volksgezondheid aantonen dat de FFP2-maskervereiste zinvol is.

Dan is het zaak (voor de farmaceutische maffia). De VfGH schat het risico om te overlijden aan Covid op 0,15%. Hij vraagt ​​hoe de absolute en relatieve risicovermindering van een vaccinatie moet worden begrepen. De VfGH wil weten hoe hoog de absolute risicoreductie is na één, twee of drie vaccinaties.
De leugen van 95% effectiviteit is voorbij.

Het wordt nog beter. De “pandemie van niet-gevaccineerden” wordt in twijfel getrokken. De minister van Volksgezondheid moet antwoorden in hoeverre de “vaccinatie” het risico op infectie, ziekte en overdracht vermindert. Aangezien “het lijkt overeen te komen met de huidige stand van de wetenschap dat mensen met een Covid-vaccinatie ook besmet kunnen raken met Sars-Cov-2, Covid oplopen en Sars-Cov-2 overdragen”.

Dan gaan we naar gebieden die gevaarlijk zijn voor de minister van Volksgezondheid. De VfGH wil de kans op ziekenhuisopname na ziekte en na vaccinatie weten, uitgesplitst naar leeftijdscohort en aantal vaccinaties. Dit is waar de bijwerkingen van vaccinatie in het spel komen, die tot nu toe zo nonchalant werden genegeerd.

Zelfs de “lockdown voor niet-gevaccineerden” blijft niet onbetwist. De VfGH vraagt ​​hoeveel hoger de bedbezetting zou zijn zonder deze lockdown.

De dodelijkste vraag voor de regering komt als laatste. Het Grondwettelijk Hof vraagt ​​om informatie of het juist is dat er in 2021 minder Covid-doden zullen zijn, maar nog steeds een wekelijkse oversterfte in de driecijferige range. Hij wil weten hoe deze oversterfte kan worden verklaard.

Al deze vragen zijn gesteld door laterale denkers, swashbucklers en “wrekers” sinds het begin van de “pandemie”. De regering veegde ze aan de kant met de krachtige hulp van gekochte media en volgzame experts. Niet meer. De overheid moet de vragen van de VfGH beantwoorden.

Ik geloof dat het beantwoorden van deze vragen een einde zal maken aan de “pandemie”. Ze beëindigt ook de regering. Het lijkt erop dat we er weer lichtjes vanaf zijn gekomen. Laten we deze les niet vergeten. Vrijheid sterft nooit dramatisch. Ze sterft beetje bij beetje. We mogen ze nooit als vanzelfsprekend beschouwen. We moeten voor ze vechten! Zelfs nu, totdat de machthebbers geboeid uit hun ambt werden gezet.

https://reitschuster.de/post/game-over-setzen-wiens-verfassungsrichter-die-regierung-matt/

VFGH = Hoog Gerechtshof Oostenrijk
https://www.vfgh.gv.at/index.de.html