Saksen bouwt corona-interneringskamp voor quarantaineweigeraars

Nu wordt alle valse terughoudendheid opgegeven: in Duitsland vindt een ontwikkeling plaats die twee generaties lang volkomen ondenkbaar leek.

Wederom worden in Duitsland andersdenkenden en regelovertreders, die zich altijd verzetten tegen inbreuken op de grondrechten, vervolgd en geïnterneerd – dit keer in naam van gezondheid en civiele bescherming: In Saksen wordt het eerste kamp voor de verplichte plaatsing van “quarantainebrekers” gebouwd.

In kleine stapjes went men aan steeds meer taboes. Hier een nieuw verbod, daar een dwangmaatregel, de ene vrijheid na de andere wordt ingeperkt, grondrechten worden opgeschort.

En tegelijkertijd worden sancties en repressie door de staat steeds radicaler tegen degenen die zich verzetten. De Vrijstaat Saksen stelt nu de nieuwste maatstaf voor de eliminatie van gevaarlijke onderwerpen door de nationale instantie – met een geplande landelijke coronafaciliteit voor de “verplichte huisvesting” van “herhaalde quarantainebrekers en weigeraars”.

Het project, dat tot dusver strikt geheim werd gehouden en waarover Bild gisterenavond voor het eerst berichtte, voorziet in een soort speciale, maximaal beveiligde gevangenis. Men zou ook toepasselijker kunnen spreken van een coronamagazijn.

https://www.pravda-tv.com/2021/01/sachsen-errichtet-corona-internierungslager-fuer-quarantaenebrecher/?fbclid=IwAR0D5p1s9h8wWZlIX9EyVM2ZGIDcgt4ffmMW1kRvsjfR4vIgiN-6OOE6B0c