President van Mexico weigert de burgerrechten en de vrijheid van meninigsuiting in te perken

Andrés Manuel López Obrador (AMLO) weigert bedrijven of gezondheidsfunctionarissen toe te staan ​​de pandemie te gebruiken als excuus om de vrijheid van mensen in te perken, en geeft er de voorkeur aan hun vertrouwen te stellen om het juiste te doen.

Hij heeft de sociale media-titanen van Silicon veroordeeld voor het censureren van vrije meningsuiting over de hele wereld. 

Hij heeft een wereldwijde coalitie van ’s werelds democratische regeringen voorgesteld om op te komen tegen Big Tech- roofbaronnen en de mensheid te verdedigen tegen hun georganiseerde aanval op vrije meningsuiting en mensenrechten.

De president heeft eerder bedenkingen geuit over de wereldwijde schendingen van burgerrechten door regeringsfunctionarissen en het medische kartel. Hij heeft deze kliek ervan beschuldigd de pandemie te gebruiken als een gemakkelijke gelegenheid om nog meer rijkdom te verschuiven naar miljardairs en de democratie te vervangen door bewakingsstaten.

AMLO heeft de Wereldgezondheidsorganisatie en het Internationaal Monetair Fonds getrotseerd door te verkondigen dat Mexico zijn economie niet zal sluiten of lockdowns, maskers of vaccins zal verplichten. Hij heeft COVID-19 bestreden door effectieve therapeutische medicijnen zoals Ivermectine en hydroxychloroquine beschikbaar te stellen aan de Mexicaanse bevolking. Critici hebben de Amerikaanse toezichthouders, geleid door Dr. Anthony Fauci , beschuldigd van het saboteren en onderdrukken van deze remedies om de pandemie te verlengen en om vaccins te ontwerpen als de enige oplossing voor een terugkeer naar de normaliteit.

Fauci, die $48 miljard heeft toegezegd aan de vaccinonderneming (NIH), heeft niets besteed aan onderzoek naar het gebruik van medicijnen, die minder winstpotentieel bieden voor Big Pharma.

https://childrenshealthdefense.org/defender/mexico-president-amlo-censorship-civil-rights/?fbclid=IwAR0_IfCsXQTfe2pmYMzh4v7336eisdmjEJabam3id7fiCgEQQvu2M7cfhmk