30 mensen per dag sterven na het krijgen van COVID-vaccin

Tucker Carlson beweerde dat ‘elke dag ongeveer 30 mensen’ sterven na het nemen van een coronavirusvacci , wat woensdagavond tot terugslag in de wetenschappelijke gemeenschap leidde.

De presentator van Fox News uitte zijn woede over het feit dat president Joe Biden mensen aanmoedigde om zich te laten vaccineren, en zei dat de ‘sociale druk enorm is’.

Carlson zei dat veel kijkers hun kans zullen hebben gehad – ‘en goed voor jou’ – maar zei dat mensen niet genoeg werden verteld over de mogelijke risico’s.

Carlson citeerde vervolgens gegevens van het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) – een site die wordt beheerd door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) die elke nadelige reactie op een vaccin registreert.

Carlson wees erop dat volgens de VAERS-statistieken tussen december en 23 april 3.362 mensen stierven na ontvangst van een COVID-vaccin in de Verenigde Staten.

‘Dat zijn gemiddeld zo’n 30 mensen per dag’, zegt hij.

https://www.msn.com/en-us/health/medical/carlson-claims-30-people-a-day-are-dying-after-getting-covid-vaccine/ar-BB1gpKED?pfr=1